Advertenties

Trailer van The Amazing Spider-Man met in de hoofdrollen 2 acteurs Andrew Garfield en Jamie Foxx

Er zijn wat nieuwe beelden in deze nieuwe internationale trailer of The Amazing Spider-Man 2, het nog te verschijnen vervolgop de nieuwe versie van de Spider-Man film franchise met in de hoofdrol acteur Andrew Garfield:


THE AMAZING SPIDER-MAN 2
Verhaallijn:
“Het is geweldig om Spider-Man (Andrew Garfield) te zijn. Voor Peter Parker is er geen beter gevoel dan tussen wolkenkrabbers te slingeren, het genieten van held te zijn en tijd door te brengen met Gwen (Emma Stone). Maar Spider-Man zijn komt tegen een prijs: alleen Spider-Man kan zijn collega New Yorkers beschermen tegen de formidabele schurken die de stad bedreigen. Met de opkomst van Electro (Jamie Foxx), moet Peter een vijand confronteren die veel krachtiger is dan hijzelf. En als zijn oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert, komt Peter tot het besef dat al zijn vijanden Ć©Ć©n ding gemeen hebben: OsCorp. ”

Zelfs een bende superschurken kunnen Spider-Man niet verslagen: hij is een slimme superheld en zal er altijd in slagen om de dag te redden!

Oh ja, als je vragen hebt over het nummer dat aan het begin van deze trailer van The Amazing Spider-Man, het is het liedje “Bulletproofj” door Blue Stahli.

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 2 mei 2014.
:)