Advertenties

Trailer van The Devil Inside

Devil Inside FilmThe Devil Inside is een nog te verschijnen bovennatuurlijke griezelfilm geregisseerd en medegeschreven door William Brent Bell. Het is een film in een documentaire stijl over een vrouw die betrokken raakt bij een reeks van duiveluitdrijvingen op haar tocht om te achterhalen wat er gebeurde met haar moeder, een vrouw die drie mensen ombracht als het gevolg van haar bezetenheid door een duivel. Hier is een officiƫle red band trailer van The Devil Inside:

Verhaallijn:
“Op 30 oktober 1989 pleegde Maria Rossi (Suzan Crowley) 3 moorden gedurende een duivelsuitdrijving die op haar werd uitgevoerd. Sinds dat moment bevindt ze zich in een psychiatrisch ziekenhuis in de Heilige Kerk van Rome.
Twintig jaar later in 2009 proberen haar dochter Isabelle (Fernanda Andrade) en een filmploeg een priester/wetenschapper te vinden die Maria kan helpen. Isabelle begint zich af vragen of ze ooit zelf bezeten zal raken. Maria’s bezetenheid blijkt alles te overtreffen wat ooit in de geschiedenis van het Christendom voorgekomen is. De dingen gaan helemaal verkeerd en het enige beetje bewijs is het beeldmateriaal van de filmploeg”

Rotzooi niet met de duivel of hij zal met jou rotzooien, dat is zeker!

The Devil Inside zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 6 januari 2012.
:)