Advertenties

Trailer van The Frozen Ground de nog te verschijnen thriller die Nicolas Cage en Vanessa Hudgens tegenover John Cusack plaatst!

Dankzij Yahoo Movies is hier een officiƫle film trailer van Frozen Ground, de nog te verschijnen thriller geschreven en geregisseerd door Scott Walker en met in de hoofdrollen Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens, Curtis Jackson en Radha Mitchell:


THE FROZEN GROUND

Gebaseerd op een echt gebeurd verhaal.

Verhaallijn:

“Alaska State Trooper Jack Halcombe (Nicolas Cage) heeft het zich tot doel gemaakt de moorddadige campagne van Robert Hansen (John Cusack)te stoppen, hij is een seriemoordenaar die onopgemerkt is gebleven voor 13 jaar. Omdat de lichamen van straat meisjes beginnen op te stapelen in Anchorage, raakt de angst een gevoelige snaar bij de bevolking. Met gevaar voor zijn leven gaat Halcombe op een persoonlijke klopjacht om de moordenaar te vinden voordat de volgende lichaam opduikt. Wanneer een zeventienjarige ontsnapt slachtoffer (Vanessa Hudgens) belangrijke informatie onthult over de zaak, is Halcombe eindelijk op het spoor van de moordenaar. Maar zal hij hem op tijd vangen om een volgend slachtoffer te redden?”

Ik had het graag gezien dat Nicolas Cage en John Cusack van rol zouden hebben veranderd. Het zou een veel interessantere film geweest zijn! Oh ja, doet Vanessa Hudgens je niet denken aan Mila Kunis?

Hoe dan ook, de film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 23 augustus 2013.
:)