Advertenties

Trailer van The Host met in de hoofdrollen Saoirse Ronan en Max Irons

THE HOST is gebaseerd op de roman geschreven door best-selling Twilight auteur Stephenie Meyer.De volledige film trailer van The Host, de nog te verschijnen romantische science-fiction film geregisseerd door Andrew Niccol en met in de hoofdrollen Saoirse Ronan en Max Irons, is online vrijgegeven, je kan hem onderstaand bekijken:

The Host Film


THE HOST
Samenvatting van de verhaallijn:
“Van Stephenie Meyer (Auteur van de Twilight Saga) komt nu The Host, een liefdesverhaal dat zich afspeelt in de toekomst, waar de Aarde wordt bewoond door een ras dat de geesten van hun menselijke gastheren wist en hun lichaam intact laat. Melanie Stryder (Saoirse Ronan) is één van de laatst overgebleven mensen die terugvechten, zij riskeert haar leven voor de mensen waarom ze het meeste geeft – Jared (Max Irons), (Ian (Jake Abel), haar broer Jamie (Chandler Canterbury), en haar oom Jeb (William Hurt) – waaruit blijkt dat de liefde alles kan overwinnen “.

The Host is een meeslepend verhaal over het overleven van de liefde en de menselijke geest in een tijd van oorlog. En in de hoofdrol vinden we Saoirse Ronan! Je wil The Host zeker niet missen!

De film zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 29 maart 2013.
:)