Advertenties

Trailer van The Hunger Games 3 Mockingjay Part 1

Onderstaand kan je de niieuwe volledige trailer bekijken van The Hunger Games 3 alias The Hunger Games Mockingjay Part 1, de nog te verschijnen science-fiction actie thriller geregisseerd door Francis Lawrence en met in de hoofdrollen Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Jena Malone, Julianne Moore, Jeffrey Wright, Natalie Dormer, Michelle Forbes, Elizabeth Banks en Stanley Tucci:


THE HUNGER GAMES 3 MOCKINGJAY PART I
Plot:
“Het wereldwijde fenomeen van The Hunger Games blijft de wereld doen branden met The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, waarin Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) in District 13 de Spelen letterlijk voor altijd vernietigd. Onder de leiding van President Coin (Julianne Moore) en het advies van haar vertrouwde vrienden spreidt Katniss de vleugels als ze vecht voor het redden van Peeta (Josh Hutcherson) en een natie die bewogen is door haar moed.”

Katniss is de prachtige belichaming van het streven van de mensen naar vrijheid. Ze zal de revolutie inspireren en leiden: sta op voor je rechten! Het Capitool en haar handlangers zullen in de vergetelheid verzinken!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 21 november 2014.
:)