Advertenties

Trailer van The Hunger Games

Hunger Games FilmEen gloednieuwe trailer van The Hunger Games, de nog te verschijnen avonturenfilm met in de hoofdrollen : Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth is online opgedoken en je kan hem onderstaand bekijken:

Hunger Games Trailer


THE HUNGER GAMES
Verhaallijn:
“Elk jaar worden er in de ruïnes van wat eens de Noord Amerikaanse boze hoofdstad van de Panem Natie was een tiener jongen en meisje verwacht van de 12 districten. Zij worden gedwongen om deel te nemen aan de Hunger Games. Het is een gestoorde straf voor een opstand uit het verleden als een voortdurende intimidatie regeringstaktiek The Hunger Games worden nationaal uitgezonden via een televisiegebeurtenis in dewelke ‘Tributes’ tegen elkaar moeten vechten tot er maar één overblijft. Katniss wordt uitgebracht tegen hoog getrainde Tributes die hun hele leven zijn voorbereid op deze Spelen. Katniss moet vertrouwen op haar scherpe instincten en ook het mentorschap van een dronken, voormalige winnaar genaamd Haymitch Abernathy. Als ze ooit wil terugkeren naar District 12 moet Katniss onmogelijke beslissingen maken in de arena voor het afwegen van overleving tegen menselijkheid en het leven tegen liefde.”

Is deze nieuwe lange trailer van the Hunger Games niet genoeg overtuiging voor je dat de film trouw blijft aan de geest van het boek waarop het gebaseerd is?

De releasedatum van The Hunger Games is bepaald op 23 maart 2012.
:)