Advertenties

Trailer van The Incredible Burt Wonderstone met in de hoofdrollen Steve Carell en Jim Carrey

Laat ons de eerste officiƫle filmtrailer bekijken van The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie met Steve Carell tegen Jim Carrey:

Burt Wonderstone Film


THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE
Verhaallijn:-
“Superstar magiĆ«rs Burt Wonderstone (Steve Carell) en Anton Marvelton (Steve Buscemi) zijn jarenlang de baas geweest van de Las Vegas strip, ze verdienden miljoenen met illusies zo groot als het groeiende ego van Burt. Maar de laatste tijd is het grootste bedrog van de twee hun publieke vriendschap, in het geheim verafschuwen ze elkaar meer en meer. De beide magiĆ«rs ondergaan moordende concurrentie van guerilla straat magiĆ«r Steve Gray (Jim Carrey), waarvan de cultgevolg toeneemt met elke buitensporige stunt, hun show ziet er zelfs muf uit. Maar er is nog steeds een kans dat Burt en Anton de optredens en het leven ernaast kan redden als Burt weer in contact kan treden met wat hem verliefd deed raken op de magie in het begin. ”

Heb je ooit een magiƫr willen zijn, een wereldberoemde magiƫr? Well learn a Steve Carell and Jim Carrey! In de film vinden we verder ook Olivia Wilde en Steve Buscemi. De release datum van The Incredible Burt Wonderstone is voorzien voor 15 maart 2013.
:)