Advertenties

Trailer van The Lone Ranger in een regie door Gore Verbinski en met in de hoofdrollen Johnny Depp en Armie Hammer

De eerste officiƫle filmtrailer van The Lone Ranger, de nog te verschijnen actie avonturenfilm in een regie van Gore Verbinski en met in de hoofdrollen Johnny Depp en Armie Hammer, werd online uitgebracht:

Lone Rangerfilm – In de bioscopen vanaf 3 juli 2013


THE LONE RANGER
Verhaallijn:

“Van producent Jerry Bruckheimer en regisseur Gore Verbinski, het filmteam achter de blockbuster ‘Pirates of the Caribbean”-franchise, komt Disney / Jerry Bruckheimer Films’. “The Lone Ranger, een spannend avontuur doordrenkt met actie en humor, waarin de beroemde gemaskerde held tot leven wordt gebracht door nieuwe ogen. De Indiaans- Amerikaanse geestenstrijder Tonto (Johnny Depp) vertelt over de onnoemelijke verhalen die John Reid (Armie Hammer), een man van de wet, getransformeerd tot een legende van rechtvaardigheid en neemt het publiek mee op een op hol geslagen treinrit van epische verrassingen en humoristische wrijving als de twee onwaarschijnlijke helden moeten leren om samen te werken en strijden tegen hebzucht en corruptie.
De Indiaans-Amerikaanse geestenstrijder Tonto (Johnny Depp) en de man van de wet John Reid (Armie Hammer) zijn tegenpolen door het lot samen gebracht en ze moeten de krachten bundelen om de strijd tegen hebzucht en corruptie aan te gaan. ”

Gore Verbinski’s benadering van The Lone Ranger is zeker modern! Ik wacht met ongeduld op die film!
:)