Advertenties

Trailer van The Quiet Ones met in de hoofdrol Sam Claflin

Dankzij Lionsgate is hier een nieuwe trailer van The Quiet Ones, de aanstaande horrorfilm over een groep van studenten die worden gerekruteerd voor het verrichten van een bijzonder experiment voor de creatie van een poltergeist (geïnspireerd door ware gebeurtenissen):


THE QUIET ONES
Verhaallijn:
“Een universiteitsstudent (Sam Claflin) en sommige klasgenoten worden gerekruteerd voor het uitvoeren van een bijzonder experiment— de creatie van een poltergeist. Hun onderwerp: een verleidelijke, maar gevaarlijk gestoorde jonge vrouw (Olivia Cooke). Hun zoektocht: het verkennen van de donkere energie die haar beschadigde psyche kan manifesteren. Als het experiment ontrafelt samen met hun gezond verstand worden, de schurken doctoraatsstudenten, geleid door hun vastberaden professor (Jared Harris), algauw geconfronteerd met een angstaanjagende werkelijkheid: ze hebben een onuitsprekelijke kracht tot stand gebracht zonder weerga.”

Wees voorzichtig met wat je wenst voor oorzaak want het zal misschien wel plaats vinden!

De film is geregisseerd door John Progue en de cast bestaat uit Jared Harris, Sam Claflin, Erin Richards, Rory Fleck-Byrne en Olivia Cooke.

De film zal verschijnen in de bioscopen op 25 april 2014.
:)