Advertenties

Trailer van The Railway Man met Colin Firth en Nicole Kidman

Hier is de eerste officiële film trailer van The Railway Man, het nog te verschijnen drama, geregisseerd door Jonathan Teplitzky en met Colin Firth, Nicole Kidman, Hiroyuki Sanada, Jeremy Irvine en Tanroh Ishida:


THE RAILWAY MAN
Verhaallijn:
“Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Eric Lomax (Colin Firth / Jeremy Irvine) een Britse officier die wordt gevangen genomen door de Japanners in Singapore en naar een krijgsgevangenenkamp wordt gestuurd waar hij wordt gedwongen te werken aan de Thaise-Burmeese Spoorweg. Tijdens zijn tijd in het kamp wordt hij gekweld door een officier en ontmoet hij een collega Krijgsgevangene (Ben Rossberg).
Jaren later, wanneer hij nog steeds lijd onder het psychologisch trauma van zijn oorlogservaringen, wordt Lomax overgehaald door zijn vrouw Patti om zijn ontvoerders te vinden en hen te confronteren. Vergezeld door zijn beste vriend (Stellan Skarsgård), keert Lomax terug naar het de plaats van zijn marteling en slaagt hij erin zijn ontvoerder op te sporen, het is de Japanse officier Takashi Nagase (Hiroyuki Sanada / Tanroh Ishida), uit het gevangeniskamp. Het is Lomax’ poging om een leven van bitterheid en haat los te laten.

Oorlog is geen spel, het is beter in vredestijd te leven!

De film is gebaseerd op de autobiografie van Britse legerofficier, Eric Lomax, die in 1942 naar een Japans krijgsgevangenenkamp werd gestuurd.

De releasedatum van The Railway Man is voorzien voor 3 januari 2014.
:)