Advertenties

Trailer van The Salvation met Mads Mikkelsen

We hebben de eerste officiƫle trailer te pakken van The Salvation, het aankomende western drama geregisseerd door Deense Filmmaker Kristian Levring en met in de hoofdrollen Mads Mikkelsen (die Deens is), Jeffrey Dean Morgan, Eva Green, Mikael Persbrandt, Eric Cantona en Jonathan Pryce:


THE SALVATION

1870 Noord Amerika

Na een verpletterende nederlaag tegen Duitsland reisde vele Deense soldaten naar het westen op zoek naar een nieuw leven.

Dit is het verhaal van een van hen.

Verhaallijn:
“Amerika 1870. Mads Mikkelsen speelt John, een voormalig soldaat en een immigrant uit ScandinaviĆ« die naar het Amerikaanse Westen is gekomen op zoek naar een nieuw leven voor hem, zijn vrouw en kind. Wanneer kolonist John de moordenaar van zijn familie doodt, ontketent hij de woede van de beruchte bende leider Delarue (Jeffrey Dean Morgan). Verraden door zijn corrupte en laffe gemeenschap, moet de vreedzame pionier overschakelen naar wraakzuchtige jager, the outlaws doden en het zwarte hart van de stad reinigen.”

IK ben geen grote fan van westerns, maar ik ga deze prent toch wel een kans geven, al was het maar omdat Mads Mikkelsen (die geweldig was in Valhalla Rising) de hoofdrol te pakken heeft.

Er is nog geen officiƫle release datum.
:)