Advertenties

Trailer van The Seventh Son Met Jeff Bridges en Ben Barnes

Check out deze gloednieuwe internationale trailer van The Seventh Son, de aanstaande fantasie-actiefilm met in de hoofdrollen Jeff Bridges als een tovenaar en Ben Barnes als zijn leerling:


THE SEVENTH SON
Plot:
Check out deze gloednieuwe internationale trailer van The Seventh Son, de aanstaande fantasie-actiefilm met in de hoofdrollen Jeff Bridges als een tovenaar en Ben Barnes als zijn leerling: Gescheurd uit zijn rustige leven als een landarbeider, maakt de onwaarschijnlijk jonge held zich op voor een gedurfde avontuur met zijn mentor, gesterkt door de strijd, om een duistere koningin te overwinnen (Julianne Moore) en het leger van bovennatuurlijke moordenaars die ze heeft gezonden naar hun koninkrijk. ”

Julianne Moore is een verdomd sexy heks, nietwaar? Waarom zou je vechten tegen haar? Sluit je bij haar aan en en heers over de wereld en de duisternis!

De film is geregisseerd door Sergei Bodrov. En de cast omvat naast Jeff Bridges en Ben Barnes, ook Julianne Moore, Kit Harington, Alicia Vikander, Djimon Hounsou, Antje Traue, Olivia Williams en Jason Scott Lee.

In filmtheaters: 6 februari 2015.
:)