Advertenties

Trailer van The Wolf of Wall Street in een regie van Martin Scorsese en in de hoofddrol Leonardo DiCaprio

Laat ons de eerste officiƫle film trailer bekijken van The Wolf of Wall Street, het nog te verschijnen drama in een regie van Martin Scorsese en met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio:

The Wolf of Wall Street Film – In de bioscopen vanaf : 15 november 2013


THE WOLF OF WALL STREET

Meer is nooit genoeg!

Verhaallijn:
“Een New Yorkse effectenmakelaar weigert mee te werken aan een grote fraude met effecten zaak betreffende corruptie in Wall Street, het zakelijke bankieren en maffia infiltratie.”

Nou ja, geweldige trailer! Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese bevestigen opnieuw dat ze een geweldig team zijn: ik kan niet wachten om The Wolf of Wall Street te bekijken, ik ben optimistisch over de film!

De film is gebaseerd op het boek van Jordan Belfort. Naast Leonardo DiCaprio, bestaat de cast verder ook uit Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jean Dujardin, Pj Byrne en Kenneth Choi.

Trouwens, als je vragen hebt bij het nummer in deze trailer van The Wolf on Wall Street, het is het liedje “Black Skinhead” van Kanye West. Hier is de officiĆ«le videoclip van het nummer dankzij VEVO:


The Wolf of Wall Street – “Black Skinhead” door Kanye West

The release datum van The Wolf on Wall Street is voorzien voor 15 november 2013.
:)