Advertenties

Trailer van Tommy Wirkolaā€™s Dead Snow Red vs Dead

Weer een nieuwe trailer van Dead Snow 2 Red vs Dead, de aankomende horror actie komedie vervolgprent geregisseerd door Tommy Wirkola:


DEAD SNOW 2 RED vs DEAD
Plot:
“Martin (Vegar HoĆ«l) heeft niet de beste vakantie. Hij heeft per ongeluk zijn vriendin gedood met een bijl. Hij sneed zijn eigen arm af met een kettingzaag. En zijn vrienden werden nog steeds verslonden door een bataljon van Nazi Zombies. Deze ochtend werd hij wakker in een ziekenhuisbed met een nieuwe armā€” maar het is een super-aangedreven Zombie arm die hem wil doden en ook elke andere persoon die hij te pakken kan krijgen. Martin is boos. Met de hulp van zijn nieuwe Zombie Squad vrienden (Martin Starr, Jocelyn DeBoer, Ingrid Haas), gaat hij wat terugbetalen aan kolonel Herzog en zijn kostbare nazi-goudā€”door een ondood leger van zijn eigen.”

Dit zijn geen echte zombies zoals jij je ze kent: Dit zijn vervloekte zombies opgewekt om een taak te voltooien die hen werd gegeven. Maar maak je geen zorgen: professionele zombie jagers zullen afrekenen met hen!

De cast bestaat uit Vegar Hoƫl, Martin Starr, Ingrid Haas, Jocelyn DeBoer, Stig Frode Henriksen en Orjan Gamst.

Release datum: 10 oktober 2014.
:)