Advertenties

Trailer van Total Recall met in de hoofdrol Colin Farrell

De volledige filmtrailer van Total Recall, de nog te verschijnen science-fiction actie film in een regie van Len Wiseman, is eindelijk uitgebracht en je kan hem onderstaand bekijken:

Trailer van Total Recall


TOTAL RECALL
Verhaallijn:
“Welkom bij Rekall, het bedrijf dat uw dromen omzet in echte herinneringen. Voor een fabrieksarbeider met de naam Douglas Quaid (Colin Farrell), ook al is heeft hij een mooie vrouw (Kate Beckinsale) die hij liefheeft, klinkt de geestelijke reis als de perfecte vakantie weg van zijn frustrerende leven – echte herinneringen van het leven als een super-spion zijn misschien net wat hij nodig heeft, maar wanneer de procedure vreselijk mis gaat wordt Quaid een opgejaagd man op de vlucht voor de politie – bestuurd door kanselier Coohagen (Bryan Cranston),de leider van de vrije wereld – Quaid vormt een team met een rebellenstrijder (Jessica Biel) voor het vinden van het hoofd van het ondergrondse verzet (Bill Nighy) zodat Coohagen kan gestopt worden. De grens tussen fantasie en werkelijkheid wordt wazig en het lot van zijn wereld hangt in de balans als Quaid zijn ware identiteit , zijn ware liefde, en zijn ware lot ontdekt. ”

Total Recall is een actie thriller over de werkelijkheid en het geheugen, opnieuw geĆÆnspireerd door het beroemde korte verhaal “We can remember it for you wholesaleā€ van Philip K. Dick. De film zal hit in e bioscopen vertoond worden vanaf 3 augustus 2012.

:)