Trailer

Film Trailer

Welcome to Me Film Clip

Je kan hieronder een preview clip bekijken van Welkom to Me, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Shira Piven en met Kristen Wiig :


Welcome to me – ik denk dat ik een sneetje ga hebben!!
Plot:
“Een jaar in het leven van Alice Klieg (Kristen Wiig), een vrouw met Persoonlijkheidsstoornis die Mega-miljoenen wint, stopt met haar medicijnen en koopt haar eigen talkshow.”

Die vleestaart ziet heel slecht uit… Geen sneetje voor mij!

De film zal worden vrijgegeven op 1 mei 2015.
:)

Clip van Jurassic World

Een nieuwe preview clip van Jurassic World, de nog te verschijnen actie science-fiction film met in de hoofdrol Chris Pratt, is online opgedoken, bekijk dit onderstaand:


Jurassic World – Sluit de deur!
Plot:
“TweeĆ«ntwintig jaar na de gebeurtenissen van Jurassic Park (1993), Isla Nublar beschikt nu over een volledig functionerend dinosaurus themapark, Jurassic World, zoals oorspronkelijk gepland door John Hammond. Na 10 jaar van werking en afnemende bezoekersaantallen en om te voldoen aan een zakelijk mandaat wordt er een nieuwe attractie gemaakt om opnieuw de bezoeker interesse te wekken maar dat gaat echt verkeerd.”

Die reuzendinosaurus verlangt naar menselijke snacks: je stormt beter weg als je niet opgegeten wil worden!

Release datum: 12 juni 2015.
:)

Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler – X-Men Apocalypse film

Regisseur Bryan Singer deelde een korte teaser video via twitter, het geeft een eerste officiƫle blik op Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler in X-Men Apocalypse, het nog te verschijnen vervolg op X-Men Days of Future Past:


X-Men Apocalypse – Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler
Plot:
“De Apocalyps vindt plaats een decennium na Days of Future Past en is een naadloze volgende stap in het verhaal. De verandering van tijd heeft een nieuwe en unieke krachtige vijand ontketend Charles (James McAvoy), Erik/Magneto (Michael Fassbender), Raven/Mystique (Jennifer Lawrence), Wolverine (Hugh Jackman) en Hank/Beast (Nicholas Hoult) worden vervoegd door jonge Cyclops, Storm, Jean en anderen als de X-Men hun meest geduchte vijand moeten bevechten – een oude niet aflatende kracht vastbesloten een apocalyps te veroorzaken zoals nog nooit gezien in de menselijke geschiedenis.”

Ik wou zeker dat ik overal naartoe kon teleporteren zoals Nightgcrawler!

De film wordt verwacht in de filmtheaters op 27 mei 2016.
:)

Clip van Ted 2

Niet alleen zijn er twee nieuwe affiches voor Ted 2, de opvolger van de aanstaande komedie-film geregisseerd door Seth MacFarlane:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


TED 2

Plot:
“Jonggehuwd paar Ted en Tami-Lynn willen een baby, maar om te kwalificeren als een ouder zal Ted moeten bewijzen voor de rechtbank dat hij een persoon is.”

Maar er is ook een eerste preview clip, Bekijk die hieronder:


Ted 2 – Beschouw je jezelf als een mens?

En jij?

De film zal worden uitgebracht in filmtheaters op 26 juni 2015.
:)

The 11th Hour Film Trailer

Hier is de nieuwste trailer van The 11th Hour (voorheen getiteld “I am Here”), de aankomende drama thriller film geregisseerd door Anders Morgenthaler en met in de hoofdrol Kim Basinger:


THE 11th HOUR
Plot:
“Het verhaal draait rond Maria (Kim Basinger), een succesvolle zakenvrouw, ze worstelt om te voldoen aan haar grootste wens: een kind op de wereld zetten. Na weer een miskraam, vertelt een arts haar dat ze te oud is om een kind op de wereld te zetten en haar hele wereld valt in mekaar. Verwoest en niet in staat haar lot te aanvaarden gaat Maria er op uit op een wanhopige en gevaarlijke zoektocht naar haar droom van het moederschap.”

En twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Oh ja, als je een rustig leven wilt leiden is het best geen kinderen te hebben!

Naast Kim Basinger omvat de cast ook Peter Stormare, Jordan Prentice en Sebastian Schipper.

De releasedatum van The 11th hour is ingesteld op 12 juni 2015.
:)

Forbidden Empire Film Trailer

We hebben de officiƫle trailer te pakken van Forbidden Empire, de aanstaande fantasie avonturenfilm geregisseerd door Oleg Stepchenko en met in de hoofdrollen Jason Flemyng, Charles Dance, Agnia Ditkovskite, Igor Jijikine en Aleksandr Karpov:


FORBIDDEN EMPIRE

Een man’s droom van glorie zal hem leiden op een reis…
naar een plek in de ban van een nachtmerrie!

Van het klassieke onsterfelijke verhaal komt een fantastische reis met mythologische proporties!

Plot:
“Begin van de 18e eeuw. Cartograaf Jonathan Green verbindt zich ertoe om een wetenschappelijke reis te ondernemen van Europa naar het Oosten. Na het reizen door TranssylvaniĆ« en het oversteken van de Karpaten bevindt hij zich in een klein dorp verloren in een bos dat ondoordringbaar is. Enkel maar kans en zware mist kon hem naar deze vervloekte plaats brengen. Mensen die hier wonen lijken op geen andere mensen die de reiziger daarvoor ooit zag. De dorpelingen hebben een diepe gracht gegraven om zichzelf te verdedigen tegen de rest van de wereld, ze delen een naĆÆef geloof dat ze zichzelf kunnen redden van het kwaad, ze begrijpen niet dat kwaad zā€™n nest heeft gemaakt in hun ziel en enkel wacht om uit te breken in hun wereld.”

Geloof jij in de duivel? Ga wat krijt kopen dan en trek een cirkel om je heen!

Hoe dan ook, hier zijn twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De releasedatum van Forbidden Empire is voorzien voor 22 mei 2015.
:)

Trailer van Nightingale met in de hoofdrol David Oyelowo

Check out de officiƫle trailer van Nightingale, de aankomende drama film van het kabelnetwerk HBO


NIGHTINGALE
Plot:
“Een provocerend drama dat de donkerste hoeken van een gestoorde geest verkent wanneer een oorlogsveteraan begint te ontrafelen, draad per draad. Dit verschroeiende verhaal van eenzaamheid en isolement biedt een aangrijpende kijk op hoe het leven van is mislukt voor een man.”

Nou, ik denk dat ik nieuwsgierig ben om meer te zien meer, alles bij mekaar ziet het er gek uit, maar ben niet zeker dat ik deze film graag zal bekijken… En jij?

De film is geregisseerd door Elliott Lester en heeft David Oyelowo in de hoofdrol (hij vertolkte de rol van Martin Luther King Jr. in de film “Selma”.

De releasedatum van Nightingale is ingesteld op 29 mei 2015 (op HBO).
:)

Trailer en Poster van Barely Lethal

Hier is een nieuwe trailer van Barely Lethal, de komende actie avonturen komedie film met in de hoofdrol Hailee Steinfeld, Samuel L. Jackson, Sophie Turner, Jessica Alba, Rachael Harris, Jaime King en Thomas Mann:


BARELY LETHAL
Plot:
“Megan Walsh (Hailee Steinfeld) is een tiener special ops-agent die naar een normale adolescentie hunkert. Na opzetten van haar eigen dood neemt ze de rol aan van een uitwisselingsstudent en leert ze snel dat het overleven van de verraderlijke wateren van een typische Amerikaanse middelbare school nog moeilijker is dan internationale spionage.”

Er zijn ook twee nieuwe posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


BARELY LETHAL

Ze is de nieuweling. Maar rotzooi niet met haar, ze is een getrainde moordenaar! En soms kan ze dodelijk zijn… Nou, als ze dat echt wilde!

De film is geregisseerd door Kyle Newman.

Release datum: 29 mei 2015.
:)

Melissa McCarthy en Jason Statham in een clip van Spy

We hebben een gloednieuwe clip te pakken van Spy, de aanstaande hilarische spionage komische actiefilm, geregisseerd door Paul Feig! De clip toont actrice Melissa McCarthy en acteur Jason Statham:


Spy – Echte spion
Plot:
“Susan Cooper is een bescheiden, Desktop CIA-analist en de miskende held achter de gevaarlijkste missies van het Agentschap. “Maar wanneer haar partner verdwijnt en een andere top agent in het gedrang komt, gaat ze vrijwillig diep undercover en infiltreert ze in de wereld van een dodelijke wapens dealer om een wereldwijde ramp te voorkomen.”

Denk je dat Melissa McCarthy en Jason Statham een mooie paar zouden zijn in het echt?

De film wordt verwacht in filmtheaters op 5 juni 2015.
:)

Chocolate City Film trailer

Check out de officiƫle trailer van The Chocolate City, de aankomende drama komedie geschreven en geregisseerd door Jean-Claude La Marre en met Robert Richard, Tyson Beckford, Michael Jai White, Ginuwine, Darrin Dewitt Henson, Vivica A. Fox en Carmen Exectra:


CHOCOLATE CITY
Plot:
“Het leven voor een worstelende student verandert in een oogwenk, wanneer hij de eigenaar van een mannelijke stripclub ontmoet die hem overtuigt om de amateur avond een kans te geven.”

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


CHOCOLATE CITY

Ben je klaar voor de echte magie?

Het is dus eigenlijk een zwarte-Amerikaanse versie van Magic Mike?

Hoe dan ook, ben jij chocolade of vanille?

De releasedatum van The Chocolate City is ingesteld op 22 mei 2015.
:)

De D-Train Filmclip

We hebben de eerste preview clip van The D Train te pakken, de aanstaande komedie film met Jack Black en James Marsden:


The D-Train – Zijn jullie vrienden?
Plot:
“Al heel zijn leven was Dan Landsman (Jack Black) nooit de koele kerel. Dat gaat nu veranderenā€”als hij Oliver Lawless (Marsden), de meest populaire jongen van zijn middelbare school die nu het gezicht is van een nationale Banana Boat advertentiecampagne kan overtuigen om op te dagen voor een klasreĆ¼nie. Hij is een man op een missie, Dan reist van Pittsburgh naar LA en verzint een web van leugens om Lawless te overtuigen. “Maar hij krijgt meer dan waarop hij hoopte als de onvoorspelbare Lawless zijn huis, carriĆØre en zijn hele leven overneemt.”

Het lijkt erop dat Oliver, het personage vertolkt door James Marsden niet zo populair is als het ooit was…

De film is geregisseerd door Jarrad Paul.

Release datum: 8 mei 2015.
:)

Fifty Shades of Grey 2 Film – Fifty Shades of Grey 3 Film

de film Fifty Shades presteerde nogal goed in de filmtheaters en er zitten nu twee vervolgen in de pijplijn. Bekijk deze korte aankondigingsteaser hieronder:


Release data van Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed

Dus de releasedatum van Fifty Shades Darker, de tweede aflevering in de trilogie van Fifty Shades of Grey is voorzien voor 10 februari 2017. En de derde film zal worden vrijgegeven op 9 februari 2018.

Directeur Sam Taylor-Johnson, die aan het hoofd stond van de eerste film heeft de franchise verlaten en zal de volgende twee films niet regisseren. Maar actrice Dakota Johnson zal natuurlijk haar rol weer opnemen als Anastasia Steele en acteur Jamie Dornan komt terug als Christian Grey.
:)

2 Clips van Slow West met Michael Fassbender en Kodi Smit-McPhee

Ik vond net die twee nieuwe preview clips van Slow West, de komende actie western geschreven en geregisseerd door John Maclean :


Slow West – Jay pntmoet Silas.


Slow West – Er is meer in het leven dan overleven.
Plot:
“Aan het einde van de negentiende eeuw doorkruist 16-jaar-oude Jay Cavendish (Kodi Smit-McPhee) de Amerikaanse pioniersgrens op zoek naar de vrouw die hij liefheeft. Hij wordt vergezeld door een mysterieuze reiziger Silas (Michael Fassbender) en wordt ondertussen fel achtervolgd door een outlaw.”

Als Michael Fassbender zich ooit zou vervelen met acteren kan hij zeker een kapperszaak open!

Release datum: 15 mei 2015.
:)

4 Clips van Just Before I Go

Vier eview clips van Just Before I Go, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Courteney Cox en met ind e hoofrollen Seann Willian Scott, is online opgedoken, bekijk ze onderstaand:


Just Before I Go – Geheim ingrediĆ«nt


Just before I Go – Tabasco in het oog


Just Before I Go – Denk je dat God homo’s haat?


Just Before I Go – Gedicht
Plot:
“Voor het grootste gedeelte van zā€™n leven wasTed Morgan (Seann Willian Scott) gelaten. Nadat zijn vrouw hem verlaat, beseft Ted dat hij niets meer heeft om voor te leven. Hij verzameld zijn moed voor een laatste daad, Ted besluit naar huis te gaan en de mensen te confronteren die hij verantwoordelijk acht voor het creĆ«ren van de lege schelp van een persoon die hij is geworden. Maar het leven is lastig. Hoe meer vastberaden Ted is om zijn demonen te confronteren, om dingen af te ronden en terug te trekken van zijn familie, wordt Ted meer en meer betrokken bij de chaos van hun leven. Dus, als Ted Morgan besluit om zichzelf te doden, vindt hij een reden om te leven. ”

Dat gedicht van die kerel is echt slecht… Maar goed, het is duidelijk dat hij wanhopig graag zijn vrouw terug wil en ik denk dat ze hem zal vergeven.

Oh ja, giet geen Tabasco saus in je ogen: het doet echt verschrikkelijk pijn!

Release datum: 24 april 2015.
:)

Life Film Clip

Dankzij Transmission Films is hier een eerste preview clip van Life, de aankomende drama film geregisseerd door Anton Corbijn en met in de hoofdrollen Robert Pattinson en Dane DeHaan:


Life – Dennis probeert Jimmy te overtuigen dat hij geen Hollywood spelltetjes speelt net als alle anderen.
Plot:
“LIFE is geĆÆnspireerd door het ware verhaal van een vriendschap die ontwikkelde tussen Magnum fotograaf Dennis Stock (Robert Pattinson) en acteur James Dean (Dane DeHaan) toen Stock de opdracht kreeg om de acteur te fotograferen voor LIFE magazine in 1955.
De opdracht leidde tot een fotografische reis door de hele VS, van LA naar New York en naar Indiana en het zou Stockā€™s leven veranderen en de wereld verstrekken met enkele van de meest iconische beelden van het tijdperk.ā€

Dane DeHaan is goed maar hij ziet er niet echt als James Dean en klink ook zo niet… Wat denk jij?

Er is nog altijd geen officiƫle releasedatum.
:)