Advertenties

Trance Film geregisseerd door Danny Boyle en met in de hoofdrol James McAvoy, Vincent Cassel en Rosario Dawson

Hier is de eerste officiƫle blik op Trance, de nog te verschijnen misdaadthriller drama in een regie van Danny Boyle (de regisseur van Slumdog Millionaire en de artistieke directeur van de 2012 Olympische Spelen in Londen) met in de hoofdrollen James McAvoy, Vincent Cassel en Rosario Dawson:

Trance Film Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Veilingmeester van fijne kunst Simon (James McAvoy), die in wedijvering is met een bende geleid door onderwereld baas Franck (Vincent Cassel), bedenkt de gedurfde diefstal van een meesterwerk van Goya uit een grote openbare veiling. Wanneer Simon de bende dubbele bedriegt tijdens de overval, slaat Franck hard terug en mept hem bewusteloos.
In de nasleep van de overval, blijft Simon koppig – en misschien sluw – bij zijn bewering dat het gewelddadige trauma hem achter heeft gelaten zonder herinnering van waar hij het kunstwerk heeft verstopt.
Omdat de locatie van het schilderij niet aan Simon kan ontlokt worden, moeten Franck en zijn medewerkers met tegenzin de krachten te bundelen met een charismatische hypnotherapeut (Rosario Dawson) in een poging om hem te laten praten. Maar als ze op reis gaan dieper in de verwarde psyche van Simon beginnen de grenzen tussen werkelijkheid en hypnotische suggestie al gauw te vervagen en de inzet stijgt sneller en gevaarlijker dan Ć©Ć©n van de spelers ooit had kunnen voorzien. ”

Gaat de hypnotherapeut gespeeld door Rosario Dawson proberen om het schilderij zelf te stelen?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over Trance door Danny Boyle.
:)