Advertenties

Trance Red-Band Trailer

Een nieuwe red-band film trailer van Trance, de nog te verschijnen thriller in een regie van Danny Boyle, werd online onthuld en je kan hem onderstaand bekijken:

Trance Film – Release datum: 5 april, 2013


TRANCE
Verhaallijn:
“Simon (James McAvoy) een kunstveilingmeester, werkt samen met een criminele bende voor het stelen van een Goya schilderij ter waarde van miljoenen dollars, maar na het ontvangen van een klap op het hoofd tijdens de overval wordt hij wakker om te ontdekken dat hij zich niets meer kan herinneren van de schuilplaats van het schilderij. Wanneer fysieke bedreigingen en martelingen geen antwoorden produceren, huurt de bende leider Frank (Vincent Cassel) hypnotherapeut Elizabeth Lam (Rosario Dawson) in om zich te verdiepen in de donkerste uithoeken van de psyche van Simon. Als Elizabeth het gebroken onderbewustzijn van Simon begint te ontrafelen, begint de lijn tussen waarheid, suggestie en bedrog te vervagen. ”

De laatste scène van deze trailer ziet eruit alsof die rechtstreeks uit een aantal horrorfilms komt, echt griezelig! Hoe dan ook, hoe meer ik van de film zie, hoe ongeduldiger ik wordt om hem helemaal te bekijken.
:)