Advertenties

Transcendence Film Trailer

Bekijk even de eerste officiƫle film trailer van Transcendence, het nog te verschijnen science-fiction drama geregisseerd door Wally Pfister en met in de hoofdrollen Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Morgan Freeman, Cillian Murphy enKate Mara:


TRANSCENDENCE
Verhaallijn:
“Dr. Will Caster (Johnny Depp) is de belangrijkste onderzoeker op het gebied van kunstmatige intelligentie, hij werkt aan het maken van een levende machine die de collectieve intelligentie van alles wat ooit bekend is met het volledige scala van menselijke emoties combineert. Zijn hoogst controversiĆ«le experimenten hebben hem beroemd gemaakt, maar ze hebben hem ook tot het voornaamste doel van anti-technologie extremisten gemaakt die alles zullen doen om hem te stoppen. Echter, in hun poging om Will te vernietigen, worden ze per ongeluk de katalysator van zijn succes om een deelnemer te zijn in zijn eigen transcendentie. Voor zijn vrouw Evelyn (Rebecca Hall) en beste vriend Max Waters (Paul Bettany), beide collega onderzoekers, is de vraag is niet ā€œkunnen zeā€ maar wel… Hun ergste angsten worden gerealiseerd als Will’s dorst naar kennis van een een schijnbaar alomtegenwoordig zoektocht naar macht evolueert, en waarvan het einddoel onbekend is. Het enige dat een verschrikkelijke waarheid wordt is dat er geen enkel manier is om hem te stoppen.”

Okay, de film ziet er vermakelijk uit en ik wil hem wel bekijken. Maar zoals gewoonlijk kiest Hollywood voor paniekzaaierij en onzin om kaartjes te verkopen voor de bioscoop…

Hoe dan ook, er zijn ook twee extra teaser video’s:


Transcendence – Wat als de volgende evolutie helemaal niet menselijk is?


Transcendence – sommigen noemen het de singulariteit, ik noem het transcendence.

De releasedatum van Transcendence is voorzien voor 17 April 2014.
:)