Advertenties

Transformers 4 Film – Michael Bay Transformers 4

Transformers 4 FilmRegisseur Michael Bay gaf een update i.v.m. Transformers 4:

Transformers 4 Trailer

“Het is geen nieuwe start, dat is misschien het verkeerde woord. Ik wil niet nieuwe start zeggen, want dan zullen de mensen denken dat we een Spider-Man doen en vanaf het begin starten. Dat doen we niet. We nemen het verhaal dat je hebt gezien – het verhaal dat we al hebben verteld in drie films -… en we nemen het in een nieuwe richting, maar de voorbije drie verhalen vormen nog altijd een geheel als geschiedenis. Het is nog altijd allemaal van tel. Ik had een ontmoeting met de schrijver voordat ik begon aan ‘Pain en Gain’ en we bespraken een aantal ideeën. We lieten dat een beetje sudderen. Hij dacht na over dingen en nu gaan we terug samenkomen volgende week om te zien wat we hebben en om te zien of het werkt.

[En over het feit dat de film ruimtegericht zou zijn:]
Ik wil een beetje verplaatsen maar niet te veel in de richting van sci-fi. Ik wil een goede basis behouden. Dat is wat deze films doet werken, daarom is het ook zo toegankelijk.”

Regisseur Michael Bay

Van wat ik gehoord neemt Shia Laebouf zijn rol als Sam Witwicky niet weer op: de franchise is gefocust op de introductie van nieuwe personages en het vizier zal een beetje meer gericht worden op de Transformers.
:)