Advertenties

Transformers 4 Optimus Prime en 2 nieuwe Autobots

Transformers 4, de vierde aflevering van de hitfilm franchise gebaseerd op de Hasbro speelgoedlijn, wordt op dit moment gefilmd in Monument Valley op de grens met Arizona en Utah. De foto’s van Optimus Prime en twee van de nieuwe Autobots zijn online opgedoken, je kan dit onderstaand bekijken:

Trailer van Transformers 4

(Klik op een foto voor een vergroting.)


De volledig vernieuwd, op maat gemaakte Optimus Prime van Western Star (een dochteronderneming van Daimler Trucks North America)


De blauw en zwarte Autobot is een klasserijke 1,200-pk Bugatti Grand Sport Vitesse die meer dan $2.4 miljoen waard is.


De groene Autobot is een speciale race-geinspireerde C7 Corvette Stingray, de wagen is gebaseerd op een Chevrolet’s nog te verschijnen 2014 productie wagen.

Verhaallijn:
“Als de mensheid de brokken lijmt, na het het einde van ‘Transformers: Dark of the Moon,’ zijn de Autobots en Decepticons alles behalve verdwenen van de planeet. Een groep machtige, geniale zakenlui en wetenschappers echter proberen te leren van voorbije Transformer invallen en de verplaatsen de grenzen van de technologie verder dan er verwacht wordt – Tegelijkertijd neemt een oude, machtige Transformer bedreiging de Aarde in het vizier. Het epische avontuur en de strijd tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij ontstaat ”

Aan het hoofd van de film staat Michael Bay, in de hoofdrol vinden we echter geen Shia Labeouf: Transformers 4 zal een nieuw hoofdpersonage presenteren: een race-piloot vertolkt door Acteur Jack Reynor.

Release datum : 27 juni 2014.
:)