Advertenties

Turbo door Dreamworks

We hebben twee nieuwe foto’s te pakken van Turbo, de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van David Soren voor Dreamworks:

Turbo Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Turbo is een slak die ervan droomt om de grootste racer ter wereld te worden net als zijn held, 5-voudig Indianapolis 500 kampioen, Guy Gagne. Zijn obsessie met snelheid en alle snelle dingen heeft hem tot een rariteit en buitenstaander gemaakt in de langzame en voorzichtige slakgemeenschap. Turbo is een constante schaamte voor zijn zorgvuldige oudere broer, Chet. Turbo wil wanhopig ontsnappen aan het trage tempo leven dat hij leidt. Het geluk lacht hem toe en op een noodlottige dag krijgt hij een kans na een bizar ongeluk als hij zich realiseert dat hij plotseling onvoorwaardelijk de kracht van ongelooflijke snelheid heeft. Turbo begint aan een bijzondere reis voor het bereiken van het onmogelijke:.. racen tegen de besten die IndyCar te bieden heeft. Turbo is de ultieme underdog, die het onmogelijke bereikt door te weigeren zijn beperkingen in de weg te laten staan van zijn dromen. ”

Ik heb vernomen dat Dreamworks IndyCar kampioen Dario Franchitti aan heeft geworven als consultant om de authenticiteit van de race-omgeving te vergroten! Maar het is nog altijd een film over een slak…
:)