Advertenties

TV-Spot en 2 Posters van Focus

We hebben twee nieuwe posters te pakken van Focus, de aanstaande misdaad drama komedie film met in de hoofdrollen Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, Brennan Brown, BD Wong, Adrian Martinez en Robert Taylor:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“Will Smith in de hoofdrol als Nicky, een ervaren zwendelaar die romantisch betrokken raakt met een beginnende zwendelaar Jess (Margot Robbie). Als hij haar de kneepjes van het vak leert, komt ze te dicht naar z’n gevoel en hij breekt de relatie abrupt af. Drie jaar later, de voormalige vlam — nu een volleerd femme fatale — duikt op in Buenos Aires in het midden van het raceauto circuit met hoge inzet. In het midden van Nicky’s nieuwste, zeer gevaarlijk spel gooit ze zijn plannen in de war… en de volmaakte zwendelaar uit zijn spel.”
En er is ook een nieuwe TV spot:


FOCUS

Focus ziet eruit als een mooie film, maar ik wou dat Will Smith zich eerder zou concentreren op Bad Boys 3 of misschien Independence Day 2.

De film is geschreven en geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa. Vrijgave3 in de bioscopen is voorzien op 27 februari 2015.
:)