Advertenties

TV-Spot van Disney Pixar Inside Out

Heb je je ooit afgevraagd wat ons op een bepaalde manier doet voelen? Nou, check out deze nieuwe TV-spot van Inside Out, de aanstaande geanimeerde film van Disney Pixar, om te beginnen met een begrip ervan:


INSIDE OUT
Plot:
“Opgroeien kan moeilijk zijn en dat is ook zo voor Riley, die weggevoerd wordt van haar leven in het Midwesten als haar vader een nieuwe baan aanneemt in San Francisco. Net zoals velen van ons wordt Riley geleid door haar emoties-Joy (Amy Poehler), Fear (Bill Hader), Anger (Lewis Black), Disgust (Mindy Kaling) en Sadnessverdriet (Phyllis Smith). De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven.De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven. Als Riley en haar emoties de strijd aanbinden met nieuw leven in San Francisco, ontstaat er onrust in het Hoofdkwartier. Hoewel Joy, Riley’s hoofd en belangrijkste emotie, de dingen positief probeert te houden, strijden de emoties over de beste manier om een nieuwe stad, huis en school aan te pakken.”

Ik ben ongelooflijk emotioneel na het bekijken van deze TV-spot van Inside Out. Ik denk dat de kleine stemmetjes in mijn hoofd feesten!

De film wordt geopend in theaters op 19 juni 2015.
:)