Advertenties

Two Men in Town Film Trailer

Hier is de officiƫle trailer van Two men in Town, de aankomende drama film geregisseerd door Rachid Bouchareb met Forest Whitaker, Harvey Keitel, Brenda Blethyn, Luis Guzman, Dolores Heredia, Ellen Burstyn, Tim Guinee en Reg E. Cathey:


TWO MEN IN TOWN
Plot:
“Na een moeilijke jeugd en 18 jaar in de gevangenis wordt William Garnett (Forest Whitaker) vrijgelaten. Met de hulp van een idealistische vrijlatingsagent (Brenda Blethyn) en zijn nieuw-gevonden islamitische geloof worstelt Garnett bij het herbouwen van zijn leven en het overwinnen van de gewelddadige impulsen die hem overheersen. Bill Agati (Harvey Keitel), de sheriff van het kleine New Mexico grens grondgebied waar Garnett wordt vrijgelaten, heeft echter andere ideeĆ«n. Hij is ervan overtuigd dat Garnett onveranderbaar is en een bedreiging vormt voor de veiligheid van zijn grondgebied, Agati lanceert een campagne om Garnet terug te doen keren naar de gevangenis voor het leven.”

Twee officiƫle posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


TWO MEN IN TOWN

De vrijheid van Ć©Ć©n man is de obsessie van een andere

Die man kan zichzelf niet controleren en kan geweldadig zijn! Ik kies zoā€™n beetje de kant van de sheriff hier. En jij?

De releasedatum van Two Men in Town is ingesteld op 6 maart 2015.
:)