Advertenties

Ubik Film

Ubik FilmPhilip K. Dick verstrekte Hollywood met een echte goudmijn aan ideeën voor zijn films. Blade Runner, Minority Report, AI, Total Recall, The Adjustment Bureau: ze zijn allemaal gebaseerd op romans van de bekende sci-fi auteur. Nou, het klinkt als nog een van zijn romans het gaat maken op het grote scherm: Regisseur Michel Gondry onthulde dat hij inderdaad een filmbewerking van Ubik overweegt.

Ubik Trailer

Verhaallijn:
“Glen Runciter is dood. Of is al de rest dood? Iemand werd gedood in een explosie georkestreerd door het bedrijfsconcurrenten van Runciter. En inderdaad, het is de koninklijke Runciter wiens begrafenis is gepland in Des Moines. Maar in de tussentijd, krijgen zijn rouwende werknemers verbijsterende berichten van hun baas. De wereld om hen heen doet raar zodat de personeelsleden geloven dat hun eigen tijd opraakt. Of misschienis de tijd al verstreken.
Gelukkig is er redding verkrijgbaar onder de naam UBIK. Verkrijgbaar in een handige spuitbus! ”

Een verfilming van Ubik, een echt complexe roman, zal niet makkelijk zijn. Maar Michel Gondry is een getalenteerde regisseur en heeft wel ervaring met dit soort, verdraaide, verhaal dankzij twee vorige films. The Science of Sleep en Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Dus ik denk dat Ubik een hit wordt
Hoe dan ook, meer details over de film Ubik volgen binnenkort!
:)