Advertenties

Unfinished Song Film Trailer

Laat ons de eerste officiƫle filmtrailer bekijken van Unfinished Song (eerder getiteld Marion), de nog te verschijnen drama komedie geschreven en geregisseerd door Paul Andrew Williams en met in de hoofdrollen Terrence Stamp, Gemma Arterton, Vanessa Redgrave en Christopher Eccleston:


UNFINISHED SONG

Open je hart. Laat je stem spreken.

Verhaallijn:

“Unfinished Song is komedie drama dat zich afspeelt in Londen, over een knorrige gepensioneerde Arthur (Terence Stamp) die met tegenzin wordt geĆÆnspireerd door zijn geliefde vrouw Marion (Vanessa Redgrave) om zich aan te sluiten bij een zeer onconventioneel lokaal koor. Arthur staat op gespannen voet met zijn zoon James (Christopher Eccleston) en het wordt overgelaten aan koordirigent Elizabeth (Gemma Arterton) om te proberen Arthur te overtuigen dat hij kan leren om van het leven te genieten. Arthur moet de onderstroom van zijn eigen mopperende persona confronteren als hij een hilarische, levensbevestigende reis van muzikale zelfontdekking aanvat.”

Hier is een eerdere poster van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Dus eigenlijk is het een hartverwarmend verhaal over een knorrige oude man die leert om zijn verzet op te geven. Wel, die knorrige oude man vertolkt door Terence Stamp was waarschijnlijk normaler dan die mensen van het koor. Ik wil echter nog altijd deze grappige film bekijken.

Unfinished Song zal verschijnen in de bioscopen vanaf 8 februari 2013.
:)