Advertenties

Vampire Academy Film

Vampire Academy Blood Sisters is een opkomende fantasie-avonturen film gebaseerd op het eerste boek van de jonge volwassenenreeks geschreven Richelle Mead. De film wordt geregisseerd door Mark Waters (die aan het hoofd stond van The Spiderwick Chronicles en Mr Popper’s Penguins) voor De Weinstein Company. Actrice Zoey Deutch kreeg de hoofdrol als Rosemarie Hathaway alias Rose. Hier is een eerste officiĆ«le motion poster van Vampire Academy:


VAMPIRE ACADEMY BLOOD SISTERS

Prepare to be tested!

Verhaallijn:
“Rose Hathaway (Zoey Deutch) is een Dhampir, half mens / vampier, bewakers van de Moroi, rustige, dodelijke vampieren die discreet binnen onze wereld leven. Haar erfenis is het beschermen van de Moroi beschermen tegen bloeddorstige, onsterfelijke vampiers, de Strigoi. Dit is haar verhaal.”

Naast Zoey Deutsh, bestaat de cast verder uit Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Gabriel Byrne, Sarah Hyland, Joely Richardson, Cameron Monaghan, Olga Kurylenko, Sami Gayle, Claire Foy en Ashley Charles.

De release datum van Vampire Academy Blood Sisters is voorzien voor 14 februari 2014.

Zijn er daar fans van de Vampire Academy? Denk je dat er potentieel bestaat voor een nieuwe franchise die kan concurreren met Twilight? Deel hieronder je mening!
:)