Advertenties

Vampire Academy Trailer

We hebben een nieuwe full-length filmtrailer te pakken van Vampire Academy, de aanstaande fantasie-actiefilm, geregisseerd door Mark Waters en met in de hoofdrollen Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Koslovsky, Olga Kurylenko, Claire Foy, Cameron Monaghan en Sami Gayle:


VAMPIRE ACADEMY
Verhaallijn:
“De film draait om Rose Hathaway (Zoey Deutch) en Lissa Dragomir (Lucy Fry), twee 17-jarige meisjes die school lopen in een verborgen kostschool voor Moroi (sterfelijkr, vreedzame Vampieren) en Dhampirs (half-vampier/half-mens voogden). Rose, een opstandige Voogd-in-opleiding en haar beste vriendin, Lissa – een koninklijke vampierprinses – waren op de vlucht wanneer zij worden gevangen en terugkeren naar de St.Vladamirs Academy, de plaats waar zij geloven dat hun leven het meest in gevaar is. Bij terugkeer naar de gevaren van de Moroi samenleving en de middelbare school, heeft Lissa het moeilijk om haar status terug op te eisen terwijl Rose traint met haar mentor en liefdesbelang, Dimitri (Danila Kozlovsky), om haar te garanderen van haar plaats als de voogd van Lissa. Rose zal alles opofferen om te Lissa beschermen tegen degenen die van plan zijn om haar te gebruiken binnen de muren van de Academie en de Strigoi (onsterfelijke, kwade vampieren) die haar soort najagen van buiten het heiligdom. ”

Vampieren, Morois of Dhampirs: ze zijn allemaal dezelfde, gebroed van de duivel! De mensheid moet zich ontdoen van die bloedzuigende monsters! Hoe dan ook het ziet eruit als een grappige film, lol!

De film is gebaseerd op de reeks romans door de Amerikaanse auteur Richelle Mead.

Release datum: 14 februari 2014.
:)