Advertenties

Vin Diesel deelde 2 nieuwe foto’s met van Riddick 3

In Riddick 3, neemt Vin Diesel zijn rol weer op als de antiheld Riddick, een gevaarlijk, ontsnapte veroordeelde gezocht door elke premiejager in het het hele ruimtestelsel. Bekijk even deze twee foto’s vanop de filmset:

Riddick 3 Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De beruchte Riddick is voor dood achtergelaten op een door de zon verschroeide planeet die levensloos lijkt te zijn. Spoedig echter, moet hij vechten om te overleven tegen de buitenaardse jagers die dodelijker zijn dan elke menselijke tegenstander die hij ooit tegenkwam. De enige manier voor het verlaten van de planeet is het inwerking stellen van een noodbaken en alerte huurlingen zullen dan snel afdalen naar de planeet op zoek naar hun premie.
Het eerste schip dat aankomt, heeft een nieuw soort huurling aan boord, meer dodelijk en gewelddadig, terwijl het tweede schip wordt aangevoerd door een man wiens streven naar Riddick meer persoonlijk is. De tijd dringt en een opkomende storm in het verschiet zal het niemand makkelijk maken om te overleven, deijn jagers zullen de planeet niet verlaten zonder het hoofd van Riddick als hun trofee. ”

Naast Vin Diesel bestaat de cast van Riddick 3 ook uit :
– Karl Urban als Vaako
– Jordi Molla als Santana, de arrogante kapitein van het huurlingenschip
– Matt Nable als Boss Johns, een man opzoek naar antwoorden
– Katee Sackhoff als de Noordse huurling Dahl
– Bokeem Woodbine als premiejager Moss
– Dave Bautista, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk en Keri Hilson

Het filmen is gestart in januari. De film zal dus waarschijnlijk uitgebracht worden in 2013.
:)