Advertenties

vliegtuigen 2 Fire and Rescue Film Trailer

Laat ons de officiĆ«le trailer bekijken van Planes 2 Fire and Rescue, het nog te verschijnen vervolg op Disney’s Planes:


PLANES 2 FIRE AND RESCUE
Verhaallijn:
“‘Planes Fire & Rescue’ beschikt over een eigenzinnige bemanning van elite brandbestrijding vliegtuigen toegewijd aan de bescherming van het Peak National Park tegen een woedend wildvuur. Wanneer de wereld beroemde luchtracer Dusty (stem van Dane Cook) verneemt dat zijn motor is beschadigd en hij nooit meer kan racen, moet hij de versnellingen veranderen in de wereld van wildvuur luchtaanvallen. Dusty deelt de krachten met veteraan brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedig lucht aanvalsteam, met inbegrip van de pittige super scooper Lil’ Dipper (stem van Julie Bowen), heavy-lift helikopter Windlifter, ex-militaire vervoersvliegtuig Cabbie en een levendig bos van dappere all – terrein voertuigen bekend als The Smokejumpers. Samen bevecht het onverschrokken team een massaal wildvuur, en Dusty leert wat het is om een echte held te zijn.”

Ben je klaar voor de hitte van Planes 2? Zal je toetreden tot Dusty en zijn bemanning in de strijd tegen dat verdomde wildvuur?

De film is geregisseerd door Roberts Gannaway.

De releasedatum van Planes 2 Fire and Rescue is voorzien voor 8 juli 2014.
:)