Advertenties

Wanderlust Film

Wanderlust is een nog te verschijnen komedie geregisseerd door David Wain en geproduceerd door Judd Apatow. Het verhaal draait rond een paar dat de druk van de grote stad achterlaat en een vrijgezinde gemeenschap vervoegt met als enig doel jezelf te zijn. De film heeft in de hoofdrollen Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Ken Marino, Malin Akerman, Lauren Ambrose, Joe Lo Truglio, Kerri Kenney, Kathryn Hahn, Ray Liotta, Alan Alda. De verschijningsdatum is voorzien voor 7 October 2011.

Wanderlust Trailer

Hier kan je voor het eerste Jennifer Aniston en Paul Rudd bekijkenin de film Wanderlust:
(Klik op de foto voor een vergroting.)
Wanderlust FilmVerhaallijn:
“George (Paul Rudd) en (Jennifer Aniston) zijn een koppel uit Manhattan dat uitgeblust en gestrest is. Nadat George werkloos is gemaakt hebben ze maar 1 keuze en dat is inwonen bij George’s verschrikkelijke broer in Atlanta.
Op weg daar naar toe vallen George and Linda over Elysium, een idyllische gemeenschap bevolkt door kleurvolle personages die een verschillende levenshouding aannemen. Geld? Het kan geen tevredenheid kopen. Loopbanen? Wie heeft die nodig? Kleding? Enkel wanneer je het wil.
Is Elysium de nieuwe start voor George en Linda? Of zal de verandering van perspectieven meer problemen veroorzaken dan oplossen?”

Dus ze gaan naar een nudistenkamp… Wil dat zeggen dat we Paul Rudd en Jennifer Aniston volledig naakt op het scherm zullen zien?

Hoe dan ook, mder informatie over Wanderlust volgt gauw!
:)