Advertenties

War Horse Trailer

War Horse FilmWe hebben de eerste film trailer van Warhorse te pakken. Het is het nog te verschijnen oorlogsdrama in een regie van Steven Spielberg:

War Horse Trailer


WAR HORSE
Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af tegenover een ingrijpend beeld van het Engelse platteland en Europa tijdens de Eerste Wereldoorlog, War Horse begint met de opmerkelijke vriendschap tussen een paard genaamd Joey en een jonge man genaamd Albert, die het paard temt en traint. Wanneer ze noodgedwongen gescheiden worden, volgt de film de buitengewone reis van het paard als het zich door de oorlog worstelt. Het dier verandert en inspireert het leven van alle mensen die het ontmoet – Britse cavalerie, Duitse soldaten, en een Franse boer en zijn kleindochter – voordat het verhaal bereikt zijn emotionele climax bereikt in het midden van niemandsland.
De Eerste Wereldoorlog wordt ervaren door de reis van dit paard – een odyssee van vreugde en verdriet, gepassioneerde vriendschap en vol avontuur. ”

De film is gebaseerd op de roman van Michael Morpugo’s. De film zal worden uitgebracht in de bioscoop op 28 december 2011.
:)