Advertenties

War of the Ages Film

War of the Ages FilmDe gebroeders Strause die ons Skyline brachten, werken nu aan War of the Ages. Het is een nog te verschijnen 3D science-fiction oorlogsfantasie waarin verschillende historische leiders tegenover mekaar worden geplaatst. Jawel we kunnen ons voorbereiden op een geweldige uchronie (alternatieve geschiedschrijving)!

War of the Ages Trailer

Een korte verklaring van Greg Strause over de film War of the Ages:

War of the Ages gaat gauw deel uit maken van de volgende nieuws uitzendingen. Het gaat eigenlijk over een eeuwenoud voorwerp dat ontdekt werd, de tijd werd versplinterd en de zeven grootste oorlogshelden uit de geschiedenis moeten het uitvechten met mekaar. Het is een soort van The Lord of the Rings tegen Gladiator. Je hebt Napoleon tegen Julius Caesar tegen Attila De Hun tegen Genghis Khan tegen Alexander tegen Hannibal. Dus daar heb je het verhaal. Het zal gefilmd worden in 3D en het is een grote epische zwaard en sandalen film.
[…]
We hebben juist het script afgewerkt en hebben ook juist de trailer er voor tot stand gebracht. Het is bijna hetzelfde als wat we voor Skyline hebben gedaan maar dit is een veel grotere film. Voor Skyline maakten we een 90-seconden durende trailer om iedereen opgewonden te krijgen over de film, alvorens hem te verkopen. We doen nu ongeveer hetzelfde, maar we hebben geleerd van de ervaring en gebruiken dat dan ook.

Greg Strause


We kunnen hopen op verrukkelijke visuele effecten in de film War of the Ages omdat de broers Strause er aan het hoofd van staan. Laat ons hopen dat ze die trailer van War of The Ages movie vlug vrijgeven zodat we een idee kunnen vormen over wat ons te wachten staat.

Hoe dan ook, meer informatie over de film War of the Ages volgt zo gauw er meer details verschijnen!
:)