Advertenties

WarGames Film

WarGames FilmMGM wil de cult film science-fiction thriller uit 1983, WarGames, opnieuw opstarten. Regiseur Seth Gordon (hij bracht ons de documentaire “The King of Kong” die Steve Wiebe volgt in zijn poging om de wereld record score van het arcadespel Donkey Kong te veroveren van regerend kampioen Billy Mitchel) hij werd aan het hoofd van het project geplaatst. Er is nog geen officiĆ«le publicatie datum op dit moment.

WarGames Trailer

Hier is de trailer van de orginele WarGames film:


WarGames
Verhaallijn:
“Een jonge man vindt een achterdeur in een centrale militaire computer waarbij realiteit dan verward wordt met het spelen van spelletjes en mogelijk wereldoorlog drie gestart wordt.”

Ik heb wat herinneringen aan die originele WarGames film, maar al dat computergedoe van die film is nu helemaal achterhaald. Er heeft een heel grote vooruitgang plaats gevonden in de videospelletjes en de cyber oorlogvoering. Nu dat het Internet alomtegenwoordig is, denk ik dat een nieuwe versie zeker welkom zou zijn. Jawel ik ben ongeduldig om Seth Gordon’s benadering van WarGames te bekijken.

Hoe dan ook, meer informatie over de nieuwe versie van WarGames volgt zo gauw er meer informatie opduikt!
:-)