Advertenties

Warm Bodies Film

Regisseur Jonathan Levine (die aan het hoofd stond van “All the Boys Love Mandy Lane” en “50/50”) werkt aan Warm Bodies, een filmbewerking van de roman met dezelfde naam geschreven door Isaac Marion. Het verhaal weet op de één of andere manier zombies te combineren met romance. In de filmhoofdrollen vinden we Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich, Analeigh Tipton, Dave Franco en Cory Hardrict. De release datum van Warm Bodies is voorzien voor 1 februari 2013.

Warm Bodies Trailer

Hier is een eerste blik op Acteur Nicholas Hoult als de zombie R:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Als een hoogst ongebruikelijke zombie een meisje van een op handen zijnde dood redt uit de handen van zijn gelijken zet hun onwaarschijnlijke romance een keten van gebeurtenissen in gang die hem, zijn dode collega’s en misschien zelfs de hele levenloze wereld zullen transformeren.”

Laat ons de officiële trailer van het boek bekijken:

Ik moet toegeven dat ik zowat verslaafd ben door de originaliteit van het verhaal! God, een zombie die verliefd wordt op een meisje dat nog in leven is: dat is nieuw! Ik wil zeker zien hoe de film er uit zal zien. Ben zo nieuwsgierig om te weten dat ik ook daadwerkelijk nadenk over het bestellen van het boek!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte over meer details van de film Warm Bodies.
:)