Warm Bodies Soundtrack

De officiΓ«le liedjeslijst van de Warm Bodies soundtrack, de nog te verschijnen romantische zombiefilm in een regie van Jonathan Levine en met in de hoofdrollen Nicholas Hoult en Teresa Palmer, werd onthuld:

Warm Bodies Originele Film Soundtrack
Verschillende artiesten.

1. Sitting In Limbo – Jimmy Cliff
2. We Wish You a Merry Christmas – John Robert Foster
3. Missing You – John Waite
4. The Bad In Each Other – Feist
5. Be the Song – Foy Vance
6. Patience – Guns N’ Roses
7.Shell Suite – Chad Valley
8. Hungry Heart – Bruce Springsteen
9. Shelter from the Storm – Bob Dylan
10. Hinnom, TX – Bon Iver
11. Yamaha – Delta Spirit
12. Rock You Like a Hurricane – Scorpions
13. Oh Pretty Woman – Roy Orbison
14. Midnight City – M83
15. Runaway – The National
16. Numbers Don’t Lie – The Mynabirds
17. Concerto in A Minor for Flute, Oboe, Strings and Continuo RV 522: Allegro – Symphony Orchestra
Warm Bodies Liedje - Warm Bodies Muziek - Warm Bodies Soundtrack - Warm Bodies Filmscore

Wat is jouw favoriete liedje op de soundtrack van Warm Bodies?