Advertenties

We are what we are Trailer

Laten we eens kijken naar de officiƫle film trailer van We Are What We Are, een aankomende horror thriller film geregisseerd door Jim Mickle en gebaseerd op een script dat hij samen schreef met Nick Damici:


WE ARE WHAT WE ARE
Verhaallijn:
“Een schijnbaar gezond en welwillende familie, de Parkers, hebben zich altijd afzijdig gehouden, en voor een goede reden. Achter gesloten deuren, regeert patriarch Frank (Bill Sage) zijn familie met een strenge hand, vastbesloten om zijn voorouderlijke gewoonten intact te houden tegen elke prijs . Aangezien een hevige regenbui beweegt, vindt er een tragedie plaats het gebied en zijn dochters Iris (Ambyr Childers) en Rose (Julia Garner) worden gedwongen om verantwoordelijkheden te nemen die verder reiken dan die van een typische familie. Aangezien de niet aflatende stortbui hun kleine stad blijft overspoelen, beginnen de lokale overheden aanwijzingen te ontdekken die hen dichter bij het ā€‹ā€‹geheim brengen dat de Parkers zo nauw beschermd hebben voor zo vele jaren.”

De cast bestaat uit Ambyr Childers, Bill Sage, Julia Garner, Michael Parks, Kelly McGillis, Nick Damici, Wyatt Russell en Jack Gore.

We hebben ook een clip van de film:


We Are What We Are – Ben je daar klaar voor?

Er zijn ook twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


WE ARE WHAT WE ARE

Blood is de sterkste band.


WE ARE WHAT WE ARE

De Parkers willen u graag voor het avondeten.

Als de Parkers u uitnodigen voor het avondeten, zeg dan gewoon nee… wel, tenzijn u het hoofdgerecht wil zijn…

De release datum van We Are What We Are is voorzien voor 27 september 2013.
:)