Advertenties

Welcome to Me Film Trailer

Hier is de officiƫle trailer van Welkom to Me, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Shira Piven en met in de hoofdrollen Kristen Wiig, Tim Robbins, Jennifer Jason Leigh, Wes Bentley, James Marsden, Linda Cardellini, Alan Tudyk, Thomas Mann en Joan Cusack:


WELCOME TO ME
Plot:
“Een jaar in het leven van Alice Klieg, een vrouw met een persoonlijkheidsstoornis die Mega-miljoenen wint haar medicijnen stopt en haar eigen talkshow koopt.”

God weet wat ik zou doen als ik de loterij zou winnen! Maar tot nu toe heb ik nog niet gewonnen… Misschien moet ik de duivel naar hulp vragen als God niet wil luisteren, lol!

Hoe dan ook hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


WELCOME TO ME

Alice gaat op TV te zien zijn,of je dat nu graag hebt of niet.

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)