Advertenties

What to Expect When You’re Expecting Trailer

What to Expect When You're Expecting FilmOnderstaand kan je genieten van de eerste officiële filmtrailer van What to Expect When You’re Expecting, de komedie gebaseerd op het populaire zwangerschapshandboek:

What to Expect When You’re Expecting Trailer


What to Expect When You’re Expecting
Verhaallijn:
“Heel gelukkig voor het starten van een gezin ondervinden tv-fitness-goeroe Jules en dansshow ster Evan dat hun hoog octaangehalte beroemdheid geen kans maakt tegen de verrassende vereisten van een zwangerschap. Baby-gek auteur en pleiter Wendy krijgt een voorproefje van haar eigen militante mama advies wanneer de zwangerschapshormonen haar eigen lichaam teisteren;. terwijl Wendy’s echtgenoot, Gary, de strijd aanbindt met zijn competitieve alfa-vader, die een tweeling verwacht met zijn veel jongere trofee vrouw, Skyler. Fotograaf Holly is bereid om de hele wereld reizen om een kind te adopteren, maar haar man Alex is er niet zo zeker van, en probeert zijn paniek te onderdrukken door het bijwonen van een “mannen” ondersteuningsgroep, waar de nieuwe vaders kunnen vertellen hoe het werkelijk is. Rrivaal voedingsbestelwagen chef-koks Rosie en Marco’s verrassingszwangerschap resulteert in een onverwacht dilemma: wat te doen als je eerste kind verwacht wordt voor je eerste afspraakje “?

Geregisseerd door Kirk Jones, de rolverdeling bestaat uit Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford en Brooklyn Decker. De releasedatum van What to Expect When You’re Expecting is bepaald voor 11 mei 2012.
:)