Advertenties

What We Do In The Shadows Film Trailer

check out de eerste officiële trailer van What We Do in the Shadows, de aanstaande hilarische vampier komedie geschreven en geregisseerd door Jemaine Clement en Taika Waititi:


WHAT WE DO IN THE SHADOWS

In 2013 kreeg cameraploegen toegang tot een zeer geheimzinnige samenleving.
Ze werden bescherming toegekend door de betrokken personages in de film.

Dit is wat ze mee maakten.

Verhaallijn:
“Volg het leven van Viago (Taika Waititi), Deacon (Jonathan Brugh) en Vladislav (Jemaine Clement) – drie huisgenoten die gewoon proberen om de hindernissen van het dagelikse leven te overwinnen- zoals het zijn van onsterfelijke vampieren die menselijk bloed nodig hebben. Honderden jaren oud, naast de zonlicht catastrofes, het openen van de hoofdslagader en de kledingsituatie i.v.m. de moderne samenleving worstelen ze met het alledaagse, zoals het betalen van huur, toegang tot de nachtclubs en het overwinnen van conflicten met huisgenoten.

Dit ziet er zeker als een grappige film uit en het zou wel eens de meest “realistische” vampier film ooit kunnen zijn! Ik ben verslaafd, ik wil de prent bekijken!

De cast bestaat uit Jemaine Clement, Taika Waititi, Jonathan Brugh, Cori Gonzalez-Macuer, Stu Rutherford, Jackie Van Beek, Ben Fransham, Rhys Darby.

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)