Advertenties

Whistleblower Trailer

Whistleblower FilmEen nieuwe film trailer van Whistleblower, het nog te verschijnen drama geregisseerd door Larysa Kondracki en met in de hoofdrol Weisz is online verschenen:


WHISTLEBLOWER
VErhaallijn:
“De film is geinspireerd op echte gebeurtenissen, Kathy (Rachel Weisz) is een Amerikaans politie agent die een baan aanneemt om te werken als vredessoldaat in het na-oorlogse Bosnie. Haar verwachtingen tot het herbouwen van een vernield land worden vernietigd wanneer zij een gevaarlijke realiteit ontdekt van corruptie, doofpot operaties en intriges temidden de wereld van privĆ© aannemers en multinationale diplomatieke tweespraak. De film is geregisseerd door de debuterende filmmmaker Larysa Kondracki.”

Hebben ze deze trailer van de Whistleblower doen verschijnen omdat de oorlogsmisdadiger Radko Mladic, aka de slager van Bosniė, recent gearresteerd is in Serbiė? Of is het gewoon toeval?

Besides Rachel Weisz, the cast also includes Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, and David Strathairn. The film will be released on August 6, 2011.
:)