Advertenties

Wolf of Wall Street Film

Wolf of Wall Street FilmRegisseur Martin Scorsese is van plan een verfilming te maken van The Wolf of Wall Street, een op handen zijnde financiƫle thriller film gebaseerd op de memoires van Jordan Belfort. Acteur Leonardo DiCaprio zal de hoofdrol als Jordan Belfort vertolken. Er is nog geen release datum.

Wolf of Wall Street Trailer

Voor degenen die Hem niet kennen, Jordan Belfort is een voormalige crimineel die 22 maanden doorgebracht in de gevangenis voor delicten in verband met de marktmanipulatie en andere financiƫele fraude. Hij stichtte de beursvennootschap Stratton Oakmont op het laatste van de jaren 80 en ging uiteindelijk naar de gevangenis voor financiƫle fraude. Terwijl hij hard werkte aan het stelen van andermans geld had hij nog steeds de tijd was voor een feestjes. Hij ontwikkelde ook een ernstige drugsverslaving.

Hier is een interview over het echte leven Jordan Belfort:


The Wolf of Wall Street – Peter Zwitser Interviewd Jordan Belfort Deel 1


The Wolf of Wall Street – Peter Zwitser Interviewd Jordan Belfort Deel 2

Het verhaal klinkt misschien niet nieuw, maar met Martin Scorsese Helming de film en Leonardo DiCaprio speelt de hoofdrol, zou ik niet willen aan de Wolf van Wall Street missen! Nou, laten we hopen dat de productie zal binnenkort van start!
:)
Wel, blijf in contact met ons voor meer informatie over de Wolf of Wall Street film!
:)