Advertenties

Wolves Filmtrailer

Laten we kijken naar de officiƫle trailer van Wolves, de aanstaande fantasie actiefilm geschreven en geregisseerd door David Hayter en met in de hoofdrollen Lucas Till, Jason Momoa, Merritt Patterson en Stephen McHattie:


WOLVES
Verhaallijn:
“Cayden Richards (Lucas Till) is 18 en heeft het allemaal uitgewerkt: hij is kapitein van het voetbalteam van de middelbare school; hij heeft de beste resultaten, hij heeft een prachtige vriendin. Maar wanneer hij op een donkere nacht wakker wordt vindt hij zijn ouders op beestachtige wijze vermoord terug, hij is geschokt na het besef dat hij in een wild dier veranderd: een wilde, wrede wolf. In paniek rent Cayden weg, hij is vastbesloten er achter te komen wat er met hem gebeurt. Zijn zoektocht leidt hem naar de vreemde, geĆÆsoleerde stad van Lupine Ridge, waar twee clans van wolven op de rand van de oorlog staan.”

De trailer ziet er niet dat slecht uit, maar om eerlijk te zijn ik ben niet echt hard geĆÆnteresseerd door deze film…Deze weerwolven zijn geen lycanthropes, ze zijn gewoon een stelletje savage motorhelden die toevallig tanden hebben. LoL!

Hoe dan ook, wat denk je van acteur Jason Momoa als een weerwolf?

De film moet worden uitgebracht ergens in de herfst van 2014.
:)