Advertenties

Woman in Gold Film Trailer

Laten we kijken naar de eerste officiële trailer van Woaman In Gold, de aankomende drama film geregisseerd door Simon Curtis en met in de hoofdrollen Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Brühl, Katie Holmes, Tatiana Maslany, Max Irons, Antje Traue, Charles Dance, Elizabeth McGovern en Frances Fisher:


WOMAN IN GOLD
Plot:
“De ongelooflijke verhaal van Maria Altmann, een joodse vluchteling die is gedwongen Wenen te ontvluchten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Decennia later is ze vastbesloten om wat van haar waardigheid te redden uit haar verleden, Maria heeft een taak op zich genomen voor het opeisen van een schilderij dat de Nazis hebben gestolen van haar familie: het beroemde Lady In Gold, een portret van haar geliefde tante Adele. Ze werk samen met een vastberaden maar onervaren jonge advocaat Ryan Reynolds, Maria begeeft zich op een epische reis voor gerechtigheid die al 80 jaar in de maak was.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


WOMAN IN GOLD

De strijd voor rechtvaardigheid eindigt nooit.

Ik ben het eens dat de oorspronkelijke eigenaars van gestolen kunst (of hun erfgenamen) sommige financiële compensatie moeten krijgen. Maar wanneer een kunstwerk al in een openbaar museum is, voel ik het een beetje aan dat het eigenlijke kunstwerk daar moet blijven voor het opbouwen van de mensheid.

Hoe dan ook, hier is het schilderij door Gustav Klimt:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

De releasedatum van Lady in Gold is ingesteld op 3 april 2015.
:)