Advertenties

Woody Allen Bop Decameron

Bop Decameron FilmEnkele foto’s vanop de set van Bop Decameron, de nog te verschijnen romantische komedie geschreven en geregisseerd door Woody Allen:

Bop Decameron Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“”Naar verluidt zal The Bop Decameron een hedendaagse benadering zijn van Giovanni Boccaccio’s Decamerone en zal bestaan uit vier korte verhalen-één verhaal zal gaan over een echtgenoot(vertolkt door Woody Allen) en zijn vrouw die naar Rome reizen. Ze ontmoeten de familie van de Italiaanse man die hun dochter gaat huwen. In een ander kortverhaal vinden we Roberto Benigni als een man die verkeerdelijk als een filmster herkend wordt. In het derde deel vinden we Alec Baldwin als een architect uit Californië die Rome bezoekt met vrienden. Een vierde deel zal gaan over een pasgetrouwd koppel (Alessandro Tiberi en Alessandra Mastronardi) dat naar Rome afreist voor een familiebezoek maar in de plaats daarvan verliezen ze de weg in de stad”

Penelope Cruz is oogverblindend mooi in die rode jurk!

De rolverdeling van the Bop Decameron bestaat ondermeer uit Woody Allen, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig, Ellen Page, Antonio Albanese, Fabio Armiliata, Alessandra Mastronardi, Ornella Muti, Flavio Parenti, Alison Pill, Riccardo Scamarcio en Alessandro Tiberi. De film zal verschijnen ergens in 2012.
:)