Advertenties

Wreck-It Ralph Film

Wreck-It Ralph FilmDisney heeft een nieuwe titel aangekondig en heeft ook meer details laten verschijnen i.v.m. de nog te verschijnen animatie film. De film was voorheen Reboot Ralph genaamd maar is nu Wreck-It Ralph getiteld. Regisseur Rich Moore (The Simpsons, Futurama) zal aan het hoofd staan van het project. De stemmen rolverdeling bevat John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer en Jane Lynch.

Wreck-It Ralph Trailer

We hebben ook een officiƫele verhaal samenvatting van Wreck-It Ralph:

Verhaallijn:
“Wreck-It Ralph (stem door John C. Reilly) verlangt ernaar om zo geliefd te zijn als zijn goede spelvriend, Fix-It Felix (stem van Jack McBrayer). Het probleem is echter dat niemand van een slechterik houdt. Iedereen is verliefd op helden… wanneer dus een modern, first-person shooter spel arriveert met in de hoofdrol stoere Sergeant Calhoun (voice van Jane Lynch), ziet Ralph zijn kans schoon voor een kans op heldendom en geluk. Hij sluipt in het spel met een simpel plan om te overwinnen maar algauw verstoort hij de hele boel. Per ongeluk laat hij een dodelijke vijand vrij die elk spel in de speelhal zal bedreigen. Ralph’s enige hoop? Vanellope von Schweetz (voice van Sarah Silverman), een jonge probleem veroorzakende ‘storing’ van een suikerzoet race spel die Ralph misschien wel kan aanleren hoe een goeie te worden. Maar zal hij zich realizeren of hij wel goed genoeg is om een held te worden vooral het spel helemaal gedaan is voor de hele speelzaal?”

Dit klinkt misschien zoals Megamind, maar sinds de algemene plaatsing heel anders is denk in niet dat er een reden zorgen is: de film Wreck-It Ralph zal zijn eigen originaliteit hebben.

Enkele woordjes van regisseur Rich Moore over Wreck-It Ralph:

Ik hou van het idee van een zeer eenvoudig 8-bit video spel personage dat worsteld met de ingewikkelde vraag: “is er meer in dit leven dan de rol die me toegewezen is?” In zijn zoektocht naar antwoorden reizen we met onze held door drie visueel onderscheidende video spel werelden. Het is iets anders dan wat iemand ooit heeft gezien en ik ben blij dat ik het hier bij de Walt Disney Animation Studios kan scheppen.

Regisseur Rich Moore

De film is voorzien voor een vertoning in November 2012.
:)