Advertenties

Wreck-It Ralph Trailer

Wreck-It Ralph FilmDisney heeft de eerste officiƫle filmtrailer van Wreck-It Ralph online uitgebracht:

Wreck-It Ralph Trailer


WRECK-IT RALPH
Verhaallijn:
“Ralph is het beu om overschaduwd te worden door Fix-It Felix, het goede personage van zijn videospel dat altijd redding brengt. Na de sleur van tientallen jaren om telkens weer de eer te zien gaan naar Felix besluit Ralph dat hij zijn rol van slechterik moe is. Hij neemt het heft in zijn eigen enorme handen en begint aan een reis tussen de verschillende spelletjes in de spelhal om te bewijzen dat hij het in zich heeft om een held te zijn.
Op zijn zoektocht ontmoet Wreck-It Ralph de stugge Sergeant Calhoun van het first-person actie spel Hero’s Duty. Maar het is in het racespel Sugar Rush, van het uitbundige buitenbeentje Vanellope von Schweetz met de snoepdoordrenkte winkelwagen waarvan de wereld bedreigd wordt, dat Ralph per ongeluk een dodelijke vijand ontketent die de hele spelhal bedreigt. Zal Ralph zijn droom kunnen realiseren en de dingen recht kunnen zetten voor het te laat is? ”

Het slechte personage vertolken in een videospel is een moeilijke en vooral ondankbare baan, ik kan het helemaal begrijpen waarom Ralph zijn loopbaan een wending wil geven

De release datum van Wreck-It Ralph is voorzien voor 2 november 2012.
:)