Advertenties

Wyrmwood Film Trailer

Als je gek bent op zombies mis dan niet deze actievolle Red Band trailer van Wyrmwood Road of the Dead, de aanstaande ontzagwekkende Australische zombie-film geregisseerd Kiah Roache-Turner met in de hoofdrollen Jay Gallagher, Bianca Bradey, Leon Burchill, Keith Agius en Luke McKenzie:


WYRMWOOD
Plot:
“Barry (Jay Gallagher) is een getalenteerde monteur en familieman wiens leven wordt overhoop gegooid aan de vooravond van een zombie apocalyps. Zijn zus, Brooke (Bianca Bradey), is ontvoerd door een sinister team van gasmasker dragende soldaten waarop geĆ«xperimenteerd werd door een psychotische arts (Berryn Schwerdt). Terwijl Brooke haar ontsnapping plant gaat Barry op weg om haar te vinden en hij vormt een team met Benny (Leon Burchill), een collega overlever – samen moeten ze zich bewapenen en zich voorbereiden op hun tocht langs vlees etende hordes van monsters in een hard Australisch bushland.”

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


WYRMWOOD ROAD OF THE DEAD

“Mad Max” ontmoet “Dawn of the Dead”.

En een paar foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Wyrmwood ziet er als een verdomd geweldige zombie-film, ze hebben de juiste combinatie hier: er zijn zombie horden, gekke overlevenden en een sexy meisje (gespeeld door Bianca Bradey)! Meld mij maar aan voor Wyrmwood! En jij? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van Wyrmwood is ingesteld op 13 februari 2015.
:)