Advertenties

X-Men Apocalypse Plot Synopsis

Director Bryan Singer (who helmed X-Men Days of Future Past) werd bevestigd als het hoofd van de X-Men Apocalypse, het nog te verschijnen superhelden filmvervolg dat voorzien is in de filmtheaters in 2016. En een eerste officiële plot samenvatting van de film is onthuld.

Plot:
“De Apocalypse vindt plaats een decennium na Days of Future Past en is een naadloze volgende stap in het verhaal. De verandering van tijd heeft een nieuwe en unieke krachtige vijand ontketend Charles (James McAvoy), Erik/Magneto (Michael Fassbender), Raven/Mystique (Jennifer Lawrence), Wolverine (Hugh Jackman) en Hank/Beast (Nicholas Hoult) worden vervoegd door jonge Cyclops, Storm, Jean en anderen als de X-Men hun meest geduchte vijand moeten bevechten – een oude niet aflatende kracht vastbesloten een apocalyps te veroorzaken zoals nog nooit gezien in de menselijke geschiedenis.”

Dus de nieuwe X-Men film speelt zich af in de jaren tachtig (in 1983 eigenlijk). Dat klinkt goed voor mij, maar is er plan om terug te gaan naar de toekomst?

Als je hem nog niet hebt gezien, hier de eerste officiële teaser trailer X-Men Apocalypse is (yep, de scène na de aftiteling uit X-Men Days of Future Past):


X-Men Days of the Future Past – Na Aftitelingsscene (Apocalypse)

De releasedatum van X-Men Apocalypse is ingesteld op 27 mei 2016.
:)